Barion Pixel

Kiemelkedő a Szuper-Prémium kutyatápok listáján

Pro-Nutrition Prestige

PETABC

A Prestige tápokban minden megtalálható, amely szükséges lehet kutyád számára.
Kortól, egészségtől és allergiáktól függetlenül.

Probiotikum aktív előnyei

A bél mikroflóra megfelelő egyensúlya a kulcs a kutya emésztésénél, ezt segítik elő a probiotikumok, mint élő mikroorganizmusok. Az exkluzív, szabadalmaztatott technológia – amely az Enterococcus faecium probiotikumot beépíti a Prestige tápokba – biztosítja, hogy hosszú idő elteltével is képesek legyenek hatásukat kifejteni és a csak bélben szabaduljanak fel. Ezáltal a kutya minden étkezésnél megkapja azt a Enterococcus faecium mennyiséget, ami szükséges az egészséges emésztéshez.

A jótékony hatású probiotikum, Enterococcus faecium, egyidejűleg megerősíti és stabilizálja a bélflórát, elősegítve a hasznos baktériumok elszaporodását és csökkentve a káros baktériumok számát. Szintén javítja a kutya emésztését különböző oldható rostokkal (almarostok, cukorrépapép) és fruktooligoszacharidokkal kombinálva.

Hideg vitamin folyamat

A vitaminok nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek fontos szerepet játszanak a kutya testének megfelelő működésében (csont- és ízületi problémák ellen, látás, sejtvédelem, bőr stb.). Nagyon érzékenyek a szélsőséges körülményekre, tehát a magas hőmérsékletnek való kitettség csökkentheti pozitív hatásukat.

Egyedi és innovatív hidegkeverési eljárással a vitaminokat olyan tényezőktől védjük, amelyek lecsökkenthetik a hatékonyságukat. A táplálkozási tulajdonságaik megmaradnak, így a Prestige tápok felhasználhatóságuk teljes ideje alatt megőrzik eredeti állapotukat. Amellett, hogy ezen fajta tápok emésztése is sokkal kíméletesebb, a természetes formájukban megmaradt vitaminok felszívosáda hatékonyabban történik, hozzájárulva ezzel kiskedvencünk általános egészségi állapotához, mindennapi jólétéhez.

Életerő a tengerből

Kizárólag a Pro-Nutrition Flatazor tápokban találhatóak ezek a biológiailag aktív tengeri összetevők, melyek magas Omega3 zsírsavakat, aminosavakat és biopeptideket tartalmaznak, ezzel alapvető szerepet töltenek be kedvenceink egészségének és optimális táplálási egyensúlyának biztosításában.

Nagyobb szemcseméret

A Prestige tápok megnövekedett szemcsemérete biztosítja kutyája optimális testsúlyát, mivel előbb jelentkezik nála a jóllakottság érzet. Emellett a nagy szemcséknek fontos szerepe van az ínyek és a fogak egészségének megőrzésében, azáltal hogy a kutya kénytelen alaposan megrágni a falatot.