LEVÉLHULLÁSI AKCIÓ! Használd az ‘OSZ22‘ kuponkódot 10% kedvezményért! 🍂

ROGZ FancyCat Hagyományos Nyakörvek

Cikkszám: rogz-fancycat-nyakorv Kategória: Címke:

Divatos, varrt minták és kiváló minőségű anyag, amik egyedivé teszi a FancyCat nyakörveket.

2050 Ft

A Rogz FancyCat biztonsági nyakörv kétrétegű, mindennapi használatra, emellett azonosításra is ajánlott. Játékos minták díszítik a kiváló minőségű, csomóálló hevedereket különböző színekben.

Biztonsági csatja három változó terhelési beállítással rendelkezik, amelyek terhelés hatására kioldódnak, hogy lehetővé tegyék macskád biztonságos menekülését.

Termékjellemzők

Biztonsági csat
Állítható Safeloc csat
Úgy tervezték, hogy kioldódjon, ha a macska nyakörve beleakad valamibe.
Beállíthatja a csat tartási erősségét.

Méretezés

 
Nyakörv szélessége (mm)
Heveder állíthatósága (cm)
11
20-31

A Rogz márka

A Rogz-ot 1995-ben alapította két helybeli a dél-afrikai Fokváros tengerpartján. Ma már egy világszerte elismert márka, amely több mint 90 országban forgalmaz kisállatfelszereléseket. A Rogz termékek biztonságosak és megbízhatóak, számos funkcionális és kiváló minőségű felszereléssel köti össze az embereket szeretett kiskedvenceikkel.

2021. szeptember 9-én a Rogz elnyerte “Az év márkája” globális díjat a World Branding Awards 2021-2022 Animalis Awards díjátadón. Több mint 1100 márka közül csak 28 kapta meg a globális szintű státuszt, amelyet kizárólag olyan nemzetközi márkáknak ítélnek oda, amelyek 10 vagy több országban, illetve három vagy több kontinensen vannak jelen.

Kínálatukban megtalálhatók nyakörvek, hámok, pórázok, biléták, kutyajátékok és fekhelyek színes palettája.