Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi az a YANG esszencia?

A szabadalmaztatott YANG kivonat valamennyi Pro-Nutrition Prestige és PureLife tápban megtalálható, de pontosan mitől is egyedi és szükséges kiskedvenced számára?

A legtöbb szuper prémiumnak vallott tápban található olyan kiegészítő vagy adalék, amelynek alapvető feladata a kutyus vagy macska immunrendszerének erősítése. Ezek szerepe hatványozottan fontos kölyökkorban, amikor kiskedvencünk alapvető védelme kialakul a mindennapi kórokozókkal szemben. Állatorvosok gyakran javasolják, hogy ha máskor nem is, de az első évben mindenképpen etessünk egy valóban minőségi szuper prémium táppal, hogy az kiegyensúlyozott összetételű eledel garantálja a csontozat, szőrzet és nem utolsó sorban az immunrendszer fejlődését.

A legtöbb minőségi tápok az immunrendszer erősítéséhez Béta-glukánokat használnak, amelyek remekül látják el ezt a feladatot. Sőt igazából, túlságosan jól! Ugyanis több hónapnyi etetés alatt ezek a Béta-glukánok túlstimulálhatják az immunrendszert, ami pedig pont az ellentétes hatást váltja ki a kölyök szervezetében.

A Pro-Nutrition szakemberei pedig erre a problémára találták a megoldást jelentő német YANG formulát, amely kizárólag a Prestige és PureLife tápokban található, mivel annak exkluzív használati szabadalmával rendelkezik a gyártó. A YANG esszencia hosszútávú etetés során sem vált ki káros reakciót, sőt hatékonyabban, de moderáltan stimulálja az immunrendszer fejlődését. 

Ugyanis, míg a Béta-glukánok csupán egy típusú receptoron keresztül hatnak az immunrendszer fejlődésére, a YANG kivonat egyszerre több típusú receptoron keresztül stimulálja az immunrendszert. Ennek köszönhetően pedig egy még erősebb ellenálló-képességgel fog rendelkezni kutyusunk vagy macskánk!

És ezek azok a (szó szerint) apróságok, amelyek igazán különlegessé teszik a Pro-Nutrition tápokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánló