Barion Pixel

Termékeink macskáknak

PETABC

Termékkínálatunk összeállításánál különösen figyeltünk arra, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújthassuk Neked és macskádnak! Ezért bármely tápot vagy felszerelést választod biztos lehetsz abban, hogy kiváló terméket kapsz kézhez, hiszen mi is ezeket használjuk.

Szuper-Prémium tápok kínálatában a francia Flatazor Crocktail mellett hamarosan elkezdjük az olasz Unica Classe eledelek forgalmazását is, amelyek a korábbról ismert Kiramore továbbfejlesztet receptúrái alapján készülnek. Mindkét márka kiváló minőségű alapanyagokat használ fel, azonban eltérő felépítésük miatt érdemes mindkettőt megfontolnod.

Hipoallergén tápok esetében a Flatazor PureLife vonalra esküszünk. Teljesen gabonamentes, gluténmentes és GMO-mentes alapanyagokat használ, na meg olyan ízletes zöldségi összetevőket, amelyektől nekünk is összefut a nyál a szánkban.

Sajnos előfordulhat, hogy cicádnak gyógytápra van szüksége, ebben az esetben a Flatazor Protect termékcsaládot kínáljuk. Különleges gyógynövényekkel dúsított formulái számtalanszor bizonyítottak az évek során, az Urinary pedig igazi megmentő lehet húgyúti problémák esetén.

Ha pedig felszerelésekről van szó, mi imádunk elveszni a ROGZ széles termékpalettájában és órákig böngészni a különböző mintákat, vajon mi passzolna tökéletesen a cica személyiségéhez.