Barion Pixel

Termékeink kutyáknak

PETABC

Jutalomfalatok

PetABC Kutya 9

Felszerelések

PetABC Kutya 11

Szállítóboxok

PetABC Kutya 16

Nálunk a minőség az első

Termékkínálatunk összeállításánál különösen figyeltünk arra, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújthassuk Neked és kutyádnak! Ezért bármely tápot vagy felszerelést választod biztos lehetsz abban, hogy kiváló terméket kapsz kézhez, hiszen mi is ezeket használjuk.

Szuper-Prémium tápok kínálatában a francia Flatazor Prestige mellett elkezdtük az olasz Unica Classe eledelek forgalmazását is, amelyek a korábbról ismert Kiramore továbbfejlesztet receptúrái alapján készülnek. Mindkét márka kiváló minőségű alapanyagokat használ fel, azonban eltérő felépítésük miatt érdemes mindkettőt megfontolnod.

Hipoallergén tápok esetében a Flatazor PureLife vonalra esküszünk. Teljesen gabonamentes, gluténmentes és GMO-mentes alapanyagokat használ, na meg olyan ízletes zöldségi összetevőket, amelyektől nekünk is összefut a nyál a szánkban.

Sajnos előfordulhat, hogy kutyusodnak gyógytápra van szüksége, ebben az esetben a Flatazor Protect termékcsaládot kínáljuk. Különleges gyógynövényekkel dúsított formulái számtalanszor bizonyítottak az évek során, a Senior+ táp pedig igazi csemege idősebb kutyák számára.

Ha pedig felszerelésekről vagy játékokról van szó, mi imádunk elveszni a ROGZ széles termékpalettájában és órákig böngészni a különböző mintákat, vajon mi passzolna tökéletesen kutyánk bundájához.

Állatszállító boxaink közül mindegyik IATA minősítéssel rendelkezik, így akár légiszállításra is alkalmasak lehetnek.