Bővült a Flatazor PureLife tápcsalád

2020-ban számos újdonságot várhatunk a francia gyártótól, ennek első üdvöskéi 3 új Flatazor PureLife kutyatáp.

A legínyencebb falatok, ínyenc kutyáknak

Kétségkívül a legérdekesebb (és legízletesebb) az új Flatazor PureLife Adult Selection. Igazi gourmet vacsoraként harangozták be és nem véletlenül, a táp frissen vágott bárányhúst és vadvízi tőkehalat, ördöghalat tartalmaz. Mindegyik alapanyagot gondos minőségellenőrzés alá vetik mielőtt belekeverik a tápba, így akár mi gazdik is falatozhatnánk belőle.

A fehérjeforrások mellett természetesen minden egyéb lényeges hozzávalót megtalálunk a tápban, amit egy PureLife kategória esetén elvárunk. Ráadásul még külön megspékelték édesburgonyával is az összetevők hosszú sorát.

Édesburgonya ide vagy oda, bár mi szeretjük, azért leteszteltük a mi kutyusaink hogyan vélekednek erről a gourmet fogás koncepcióról.

Fontosnak tartom leszögezni, hogy kutyatáp kereskedőként egy velejáró probléma, hogy az otthoni négylábúak eléggé elkényeztetettek. De hát akkor sem tudnánk ellenállni belekóstolni a finomságokba, ha csokiüzletünk lenne, valahogy így van ez kisállatfronton is.

Nos a jelek szerint Honey-nak eléggé bejövős az új PureLife Adult Selection, szó szerint kinyalta a tálat, annak ellenére hogy számos más, akár Flatazor táppal is csupán egy western film szempárbaját játszik le.

Így akinek felcsillant a szeme a látottak és olvasottak alapján bátran adjon egy esélyt az új terméknek!

Nagytestű kölykök legjobb választása

Kétségkívül hiányzott a termékvonalról egy nagytestű kölyköknek szóló táp, hiszen kifejezetten fontos összetevők szükségesek egy bernát hegyi kölyök esetében például egy kis aranyos yorkihoz képest.

Így az új PureLife Maxi Junior nagyban koncentrál a kicsik harmonikus és egyenletes felcseperedésére hidrolizált kollagének és tengeri kivonatok segítségével. Könnyen emészthető és immunrendszer erősítő hatása is van.

Az ízvilág ebben az esetben is extrára sikeredett fehér halakkal és szardíniával találkozhatunk a tápban, fehérje fronton.

Az idős kutyusok legjobb barátja

A gazdája ez nem vitás. Viszont eledel szinten vitathatatlanul a PureLife Adult 7+, amit egy egészséges 7 évnél idősebb kutyus kaphat. Fehérjeforrás kacsából és fehér halakból származik, így kiegyensúlyozott már ez az elem is.

Só hozzáadása nélkül készül és 22%-kal kevesebb foszfort tartalmaz a többi PureLife táphoz képest. Így fokozottan védelmezi a vese és szív egészséges működését.

Idős kutyák érthetően már nem annyira fürgék, mint fiatalabb korukban. Ez ellen szolgál az Omega 3-ban gazdag halolaj és kollegének, amelyek a serkentett mozgékonyságért felelősek.

Az almarostok, fruktooligoszacharidok és az E vitamin pedig a sejteket védelmezi, így egyben komolyabb betegségektől is óvja kedvencünket.

Bízunk benne, hogy sokatok megtalálja számítását az új PureLife tápokban. Mi nagyon örülünk a bővülésnek, ideje volt, hogy még szélesebb körben lefedjék a kutyusok igényeit ilyen fajta termékekkel is.