Ki döntsön a Kiramore tápok mellett?

Egyik jelentős tápcsaládunk, ami megtalálható a PetABC polcain, az olasz Kiramore kutyatáp és macskatáp. Nézzük meg mit érdemes róla tudnunk és kinek ajánljuk.

Elsőként fontos leszögeznünk, hogy a Kiramore tápok a high prémium kategóriát képviselik, ami még mindig jó minőséget jelent, ám közel sem mondható annyira egyedinek és mindenféle összetevőkben gazdagnak, mint a szuper prémium Flatazor vonal.

Ebben a kategóriában számos versenytárs van jelen a piacon, ezért mi igyekeztünk az évek alatt megkeresni azt, amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani bárkinek. Ez pedig a stabil minőségnek és az olasz virtus átitatásának köszönhető.

Mindegyik tápban megtalálhatók a szükséges vitaminok, prebiotikumok és zsírsavak, így nem szükséges bármilyen étrend kiegészítőt beiktatni az etetésük közben. Kategóriájához képest magas fehérjetartalma van, ami hozzáadásával az olasz konyha mentalitásával kevernek igazán ízletes falatokat az összetevőkből.

Természetesen legyen szó macskáról vagy kutyáról, különböző életstílushoz és fajtához megfelelő tápokat találunk. Bárki számára jó választás lehetnek a Kiramore tápok, akik egy pénztárca barátabb eledelt keresnek kis kedvencüknek, amellett, hogy tudják egészségesen falatozik.